HERKKUJA nautintoon

Suolaista ja makeaa elämääsi

Tarjoamme ulkoilmakahvilassamme herkkuja moneen makuun, gluteenitonta ja vegaanista on myös tarjolla. Kaikki tuotteemme ovat laktoosittomia.

Höyrymakkara maistuu niin aikuisille kuin lapsillekin. Suolaisena tarjoilemme
mm. Salami-Ciabattaa ja Feta-piirakkaa.

Viilennykseen tarjoamme kotimaista Pingviinijäätelöä Turengin tehtaalta. ❄️❄️🥶Jäätelövalikoimassa on myös vegaaninen ja gluteeniton vaihtoehto.

YMPÄRI VUODEN:

Syksyllä rentoudut terassilla luonnon ympäröimänä, Hervannan keskustan hälinä on häipynyt puiden taakse. Ihailet saapuvaa ruskaa. Voit lähteä kahvin juotuasi poluille etsimään viimeisiä puolukoita, sieniä tai vaan hiljentyä kuuntelemaan metsän suhinaa. Tai voit ottaa kahvin mukaan ja mennä kalliolle istuskelemaan ja odottaa kun kuikka tai vaikkapa joutsen lipuu järvellä näköpiiriisi.

Talvella nautiskelet ulkoilumajalla kuuman makkaran ja lämmintä, höyryävää mansikkamehua. Maaliskuussa voit täyttää termarisi kuumalla kaakaolla ja lähteä järven jäälle nauttimaan kevään auringosta. Kesän tullen saat viilentävän jäätelön kafesta uimisen lomaan. Suolijärven luonto lumoaa jokaisena vuodenaikana.

🌿💚🍂🧡☃️💙☀️💛

Makean nälkään saat mm. Korvapuusteja, Mustikka-kukkosia, Tosca-pullaa ja gluteeniton Brookies toimii pieneen herkkunälkään.

Kaikkea saa mukaan otettavaksi ja kahvia voi ostaa vaikka omaan termariinkin. 

Tilauksesta isommallekin porukalle järjestyy vaikka sopparuokailukin. Tai eväät metsäretkelle. Ystävätapaamiseen kahvitus tai lapsen ulkosynttäreille herkut. Tyhy-päivän tarjoilut, ohjelma jne. 

Ota yhteys niin teemme tarjouksen!

laita sähköposti