Tule töihin kesätyösetelillä kahvilaan Suolijärven uimarannalle! 

Kesätyö

nuori, alle 18 vuotias 

Kesätyö Tampereella

Kesätyötekijä?
Kesätyötekijä?

Oletko valmis? Täynnä energiaa ja intoa?
Leevillä olisi, mutta kahvinkeitto ei vielä luonnistu 😅🐾

Tule mukaan kesätiimiin. Tarjolla kahvinkeiton lomaan myyntityötä: jätskiä, leivonnaisia, limua, höyrymakkaraa, toasteja...☕🥯🍰

Kun löytyy intoa ja iloista meiltä ja ajoittain kiireensietokykyäkin, niin olet meille oikea tyyppi. Työtehtävät opetamme.

Herwuudin parasta kahvia
Herwuudin parasta kahvia

Työtehtäviisi kuuluu mm. keittää Kahwe-paahtimon meille paahtamaa kahvia, tehdä toasteja, myydä jäätelöä, siistiä pöytiä, tiskata, suunnitella ja toteuttaa somemarkkinointia... Erinomainen asiakaspalvelu on tärkeintä meille. Opetamme kaiken ja iloisella asenteella viihdyt työssäsi- asiakkaamme ovat mukavia, he selkeästi rentoutuvat luonnon ympäristössä.🌿 Uimaranta💦vieressä houkuttelee auringonpalvojia🌞, ja sinne sinäkin voit pulahtaa työpäivän jälkeen virkistäytymään.

Elintarvikeviranomaiset edellyttävät työntekijöiltämme hygieniapassia.

Korvapuusteja
Korvapuusteja

Sokerina kaiken kivan päälle maksamme palkaakin. Tampereen kaupunki tukee palkaamistasi kesätyösetelillä. Tarkista että täytät ehdot. Lue tästä lisää.

Meillä koululaisen kahvilatyöntekijänpalkka lomakorvauksen kanssa on 8,69€ / tunti, eli reilu 500€, noin 60h kesätyöstä.

Käy tutustumassa viikonloppuna kahvilaan, palvelemme talviaikana la+su klo 12-17, samalla voit kysyä lisää juttuja Merviltä. 

Tee vapaamuotoinen hakemus meille: posti@kuikkakafe.fi.

Kerro hakemuksessa:

Milloin pystyisit parhaiten työskentelemään, (kesäkuu vai heinäkuu) työaikasi on noin klo 12-17, ja pääsääntöisesti arkena. Tuntimäärä on yhteensä noin 60.

Kehu itseäsi, miksi olet hyvä tähän työhön.

Laita kuva ja yhteystietosi mukaan.